fürdőszoba centrum, fürdőszoba csempe

Burkolatok

 
   
fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor
 
   
Csempe, padlólap, laminált padló

Csempe és padlólap kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a legtöbb vásárlói igényt ki tudjuk elégíteni. Burkolatokban hazai, spanyol, olasz, lengyel, cseh, szlovák, gyárak termékeit forgalmazzuk. Bemutatótermünkben több százféle burkolóanyagot tekinthetnek meg, illetve 30 gyártó több ezer termékébõl rendelhetnek.

Folyamatosan felülvizsgáljuk és frissítjük a termékválasztékunkat, így nem csak a klasszikus stílusú csempék, padlólapok, hanem a legújabb trendeket követõ burkolóanyagok is szerepelnek kínálatunkban.

A lakások, házak, nyaralók minden helyiségébe (fürdõszoba, nappali, konyha, közlekedõ, terasz, tároló, garázs) kínálunk burkoló lapokat és az azokhoz tartozó dekorokat, kiegészítõket és burkolási segédanyagokat.

Kínálatunkban a hagyományos csempék, padlólapok mellett megtalálható üvegmozaik, kerámia mozaik, csiszolt gresporcelán, medenceburkolat, homlokzati burkolat.

Üzletek, társasházak, üzemek, rendelõk, mûhelyek, sportlétesítmények, uszodák, és egyéb nem lakáscélú felhasználók részére ajánlunk ipari burkolatokat, extra vastag greslapokat (targonca használható a felületen), csúszásmentes lapokat (konyhákhoz, autómosókba, közösségi terekbe), homlokzati burkolatokat, uszoda csempéket. A burkolatokhoz különféle dekorok, díszítõcsíkok, díszítõcsempék lábazati és lépcsõelemek kaphatók. Igény szerint egyedi minták elkészítésére is van mód, pl. cégembléma.
 
   
fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor
 
   
Laminált padló

Cégünk laminált padlók forgalmazásával is foglalkozik.

Bemutatótermünkben több gyártó kb. 110 féle termékét tekinthetik meg.

Kínálatunkban lakások bármely helyiségébe illetve irodai használatra alkalmas termékek is szerepelnek.

Sokan nem tudják pontosan ez mit is jelentenek a megnevezések. Így számukra egy kis segítség:

Laminált padló: A modern technológia kiválló találmánya. Egy speciális technológiával készülõ padlóburkoló. Számos olyan tulajdonsága van, ami a valódi faparkettához képest igen kedvezõ. Ilyenek a kedvezõ ár, gyors lerakás, vékonyabb anyagvastagság. Nagyon széles választékban kapható és vannak igen magas kopásállóságú termékek is, amelyek alkalmasak az erõs igénybevételnek kitett helyiségek burkolására is. Egyedi megjelenésével mindenkit meggyõz arról, hogy ez egy ideális padlóburkoló megoldás lehet. Az általunk forgalmazott termékek már számos magánlakásban, irodában bizonyítottak! Különlegességként már megtalalálhatók a hajópadló, rusztikus és antikolt valamint a természetes, masszív, kézmûves fapadló benyomását keltõ mintázatok is. Több olyan termék is kapható, amely padlófûtésnél is alkalmazható! Klikkes technológiájának köszönhetõen egyszerûen, gyorsan, tisztán lerakható, akár házilag is.
 
   
fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor fürdőszoba, radiátor
 
   
Parketták fektetéséhez szakembereket tudunk ajánlani.

Az általunk forgalmazott márkák mindegyike megbízható gyártótól származik, ahol a magas színvonalú gyártási technológia, ellenõrzött és a tartósan jó minõség valamint a kedvezõ ár/érték arány jellemzõ. Több ezer magán vásárló és számos lakópark, társasház, közintézmény részére szállítottuk és szállítjuk termékeinket. Reméljük egyszer Önt is kiszolgálhatjuk!

Ha esetleg olyan terméket keres, amelyet nem talál az oldalunkon kérje ajánlatunkat, mert a rendkívül széles beszállítói hátterünk miatt lehetséges, hogy be tudjuk szerezni.

Budapest és környékén 100.000 Ft vásárlás felett a házhozszállításunk díjmentes! Bõvebb felvilágosításért kérem keresse munkatársainkat.
 
   

Álatunk forgalmazott termékek:

fürdőszoba bútor, kád, zuhanykabin, hidromasszázs kád, csap, csaptelep, szaniter, üvegtégla, fürdőszoba csempe, burkolatok és fürdőszoba felszerelések teljes választáka.

Forgalmazott márkák:

Rravak, Roltechnik, Kludi, Grohe, Hansgrohe, Kolpa, Geberit, Riho,Fferomix, Radeco, M-acril, Polysan, Aföldi, Radaway, Roca, Cersanit, Kaldewei, Keramag, Raufen, Jika, H2o.

 
   
   

furdoszobacentrum-zuhanykabinok-banner
furdoszobacentrum, zuhanykabinok.hu banner
fördőszoba, kád, banner

site: www.biroda.hu